Leestijd: 3 minuten
298 x gelezen

3 x specialty coffee in Dublin

Oxtamtown Smithfield

Ga je naar Dublin en ben je op zoek naar tips? The luck of the Irish vind je tegenwoordig ook in de meer dan prima koffiebarretjes die Dublin rijk is. Bespaar jezelf tijd en moeite om uit te vinden waar je de lekkerste koffie vindt om wakker te worden. 3 x Dublin specialty coffee vind je hier. 

Specialty coffee in Dublin

Proper Order in Smithfield

Proper Order
Proper Order
Oxmantown Smithfield
Oxmantown Smithfield

Oxmantown in Smithfield

De wijk Smithfield is hipperdepip. En dat merk je ook aan de vele goede koffietentjes in de wijk. Oxmantown is er zo een. Deze koffiezaak lijkt gewoon aan een blok arbeidswoningen te zijn vastgeplakt. Laat je verleiden voor een goede kop koffie van koffiebranderij Cloud Picker. Dat laten verleiden is trouwens niet zo moeilijk door de toffe uitstraling van het pand.

Shoe Lane

In een zijstraatje vlak bij de rivier Liffey die de stad doorkruist, vind je Shoe Lane. In het kleine koffiebarretje, vernoemd naar de oorspronkelijke naam van de straat, schenken ze hier goede koffie van de lokale koffiebranderij Full Circle. Shoe Lane nodigt uit om een plekje voor het raam te bemachtigen. Of neem plaats op het simpele terras. De toffe graffitimuur waarvoor je zit, maakt het ondanks de drukke straat een leuke zit. Waarom je allemaal verwijzingen ziet naar schoenenmakers? Vroeger maakten ze in de vele winkels in deze straat, jawel, schoenen. 

Dit is ook interessant voor jou:  Fietscafé met goede koffie

 

Shoe Lane

En mis de koffie van Cloud Picker niet op déze plek

Zoals dat bij mij gebeurde… Vlieg je terug vanuit Dublin naar Nederland? Loop dan even door naar de gates. Daar vind je verrassend genoeg een koffiebar van koffiebranderij Cloud Picker. Sluit je trip dus in stijl af met koffie geroosterd in Dublin.

Enthousiast geworden over Dublin? Snap ik. Laat je eenvoudig gidsen door dit toffe reisboekje. Boordevol tips en goede koffietentjes:) 

Handtekening

All you need is a good coffee and some good stuff to read…

Tips, tricks en leuke weetjes over specialty coffee.

Wat vond je van dit artikel?

Average rating 0 / 5. Stemmen 0

Er is nog niet gestemd. Wees de eerste!

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram