Leestijd: 3 minuten
1.718 x gelezen

HKliving koffiekopjes: zo maak je je koffie écht af!

hk-living-keramieken-70s-americano-mokken-set

Een goede koffie is tegenwoordig niet meer genoeg. De presentatie van je koffie telt keihard mee voor die totale smaakbelevenis. En ik moet eerlijk zeggen, ik snap het helemaal. Ik deel daarom graag mijn nieuwe lievelingskopjes en -mokken om je koffie te serveren. Dat zijn die van HKliving. 

HKliving koffiekopjes zonder oor

Bij de kopjes van de HKliving Bold & Basic ceramics lijn spat het aardse eraf. Helemaal leuk is de speelse vorm van een ronde kop die aan de onderkant afloopt naar een achthoek. Een natuurlijkere look ga je niet krijgen. Je hebt ze in de mooie kleuren wit/terra en grijs/blauw!

HKliving kopjes look a like?

Ben je op zoek naar HKliving kopjes look a like? Bekijk de serie van het leuke serviesmerk Kitchen Trend. Deze lijn heeft een onwijs leuke keramieken lijn voor:

KitchenTrend
De toffe lijn van Kitchen Trend

hkliving 70's mok

Dan is nu tijd voor mijn favoriete lijn van HKliving om je koffie super tof te presenteren: de HKliving 70’s! In deze mok ben je super bij de tijd. Met een diameter van 9,5cm is de perfecte mok voor een heerlijke kop filterkoffie! Onder andere verkrijgbaar bij Wehkamp in groen en zwartwit. Of kijk bij Bol.com. Vind je deze lijn tof, maar zoek je kopjes voor espresso? HKliving 70’s heb je ook van 7,5cm zonder oortje. Perfect voor je espresso! 

Dit is ook interessant voor jou:  Koffiedik: 5 dingen die je ermee kunt doen

Wil je helemaal los gaan? Bestel meteen de HKliving 70’s Latte erbij! Je raadt het al, perfect voor je….:)

HKliving 70
HKliving 70's