Leestijd: 2 minuten
101 x gelezen

Koffie in Rotterdam: hier moet je 'wezen'

Koffie rotterdam

Op zoek naar het bruisende hart van specialty coffee in Nederland? Dan moet je tegenwoordig ‘wezen’ in Rotterdam! Met tientallen koffietentjes en koffiebranderijen valt er genoeg koffie te ontdekken in deze stad. Koffie in Rotterdam is hot!

Koffie in Rotterdam: ontdek steeds weer een nieuwe koffietent

Steeds meer barista’s weten Rotterdam te vinden als het gaat om hun nieuwste koffietentjes. En dat gebeurt tegenwoordig op de tofste plekken. Van de iconische Van Nelle fabriek tot de ongepolijste hofbogen in ‘Noord’. 

Koffie drinken in koffehemel Rotterdam

Combineer een wandeling door deze leuke stad (Tip: gebruik de app Rewriters Rotterdam voor toffe wandelingen door de stad aan de hand van prachtige streetart) met een stop bij een goede koffietent. Waar kun je het leukste koffie drinken in Rotterdam? Kies een koffietent dat specialty coffee schenkt. Dan grijp je, naast heerlijke koffie, ook meteen raak met heerlijke, zélfgemaakte zoetigheid. En dat wordt dan weer geserveerd door mensen met een liefde voor koffie. Dat zie je en dat merk je!

Dit is ook interessant voor jou:  Koffie over laptop, wat nu?

Bekijk alle koffiebranderijen met een leuke koffiebar op mijn lijst koffiebranderijen in Rotterdam. 

Mijn favoriet van dit moment? Harvest Cafe & Bakery op de Glashaven. Daar vind je ook de Dutch Barista Championships 2024 Winnaar!

Handtekening

Wat vond je van dit artikel?

Average rating 0 / 5. Stemmen 0

Er is nog niet gestemd. Wees de eerste!

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram