Leestijd: 2 minuten
426 x gelezen

Koffie op het werk

Koffie op het werk

Well, I tumble outta bed and stumble to the kitchen
Pour myself a cup of ambition
Yawn and stretch and try to come to life

Herken je dit couplet uit het liedje “9 to 5” van Dolly Parton? Met Pour myself a cup of ambition zingt Dolly Parton over de kracht van een kop koffie. Koffie geeft energie en maakt productief. Daarmee zijn koffie en werken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waarom is koffie op het werk eigenlijk zo belangrijk voor iedereen?

Koffie op het werk: win-winsituatie

Gratis koffie op de werkvloer blijkt een echte win-winsituatie. Want werknemers werken niet alleen langer en aandachtiger door, wat fijn is voor het bedrijf, ,aar koffiedrinken op kantoor is ook belangrijk voor de medewerkers. De koffieautomaat is bij uitstek de plek om even te socializen en nieuwe collega’s te ontmoeten. En met koffie halen voor collega’s strek je ook nog eens lekker de benen. Een belangrijk aspect van werken, blijkt nu wel door het vele thuiswerken. Want wat mis je nu waarschijnlijk het meest? Ik denk vooral de gesprekjes met collega’s. En dat de koffie op de werkvloer een stuk goedkoper is voor je portemonnee😉

Dit is ook interessant voor jou:  Koffiebonen bewaren

Leuke koffiemok voor koffie op het werk

Weer volop op het werk op kantoor? Drink je koffie op het werk in een leuke koffiemok. Lekker duurzaam en de perfecte manier om een praatje met een collega te starten.

Leuk om te weten: Er wordt regelmatig onderzoek gedaan naar de waarde van koffie op het werk. Deze onderzoeken geven vaak leuke inzichten over de waarde van koffie drinken op het werk.

Handtekening

Voeg je header hier toe

Voeg je header hier toe

Wat vond je van dit artikel?

Average rating 5 / 5. Stemmen 1

Er is nog niet gestemd. Wees de eerste!

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram