Leestijd: 3 minuten
2.868 x gelezen

Koffie over laptop?

koffie laptop

Met het steeds meer thuiswerken, gaan we ook anders om met onze kantoorspullen. Zo gebruik je je laptoptas ineens niet meer, maar ben je wel extra in de weer met je laptop zelf. Je eettafel is opeens je bureau geworden en al lopend naar boven met je laptop in je ene hand en je koffie in de andere is geen uitzondering meer. Ongelukjes met koffie komen hierdoor vaker voor. Geen nood, in dit artikel help ik je ergere schade aan je laptop te voorkomen. En geef ik tips hoe je de volgende keer je laptop tegen koffie beschermt. Hup, lees verder en red je laptop (de volgende keer).

Gekoppelde elektronica uit je laptop

Zit je muis nog via een usb-kabel aan je laptop gekoppeld of iets anders? Trek alle gekoppelde hardware uit de poorten van je laptop. Vergeet ook geen extra geheugenkaarten die je misschien hebt gekoppeld. Zit er een losse batterij in je laptop? Haal deze er ook uit. Haal dan wel de laptop eerst van het stroom! Droog vervolgens alle losse onderdelen goed. 

Koffie op laptop voorkomen is beter dan genezen

Als je veel koffie hebt gemorst, is de kans groot dat je laptop het niet overleeft. Dat is natuurlijk super balen. Een nieuwe laptop kost veel geld. Gelukkig is er wel altijd ergens een laptopaanbieding te vinden. Check ook je verzekering of je iets van de schade door de koffie over je laptop kunt vergoeden.

Heb je een nieuwe laptop gekocht? Met de volgende laptopaccessoires beperk je de volgende keer vloeistofschade:

Handtekening

All you need is a good coffee and some good stuff to read…

Tips, tricks en leuke weetjes over specialty coffee.

Wat vond je van dit artikel?

Average rating 4.5 / 5. Stemmen 4

Er is nog niet gestemd. Wees de eerste!

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram