Leestijd: 2 minuten
759 x gelezen

Online koffie bestellen

Online koffie bestellen

Online koffie bestellen kan tegenwoordig heel makkelijk en snel. Zoek maar eens in Google op online koffie bestellen. Genoeg websites waar je dat kunt doen. Ben je op zoek naar specialty koffie? Dat kan niet overal bij alle koffiesites. Na het lezen van dit artikel weet je waar je online koffie kunt bestellen. Ook als je op zoekt bent naar specialty koffie!

Waar bestel je online koffie?

Je kunt dus op veel websites koffie kopen. De ene website is van het koffiemerk zelf en de andere is een website die meerdere koffiemerken aanbiedt. Waar moet je op letten als je online koffie bestelt? Stel jezelf de volgende vragen:

Wil ik specialty koffie bestellen?

Wil je specialty koffie bestellen, dan kan dat niet overal. Specialty coffee bestel je bij een lokale koffiebranderij. Deze branderijen kopen de koffie zelf bij de koffieboer in en branden deze in de branderij in Nederland. Betere kwaliteit en verser kan dus niet. 

Dit is ook interessant voor jou:  Decafe koffiebonen

Wil ik koffie van een specifiek merk?

Als je al van tevoren weet welk merk koffie je wilt, is het logisch dat je naar de website van het koffiemerk zelf gaat. Verkoopt jouw koffiemerk niet zelf de koffie? Dan is het slim om op het koffiemerk te googelen. Je ziet dan vanzelf waar je jouw favoriete koffie wel kunt bestellen. 

Wil ik koffie kopen met voordeel? 

Er zijn websites die koffie voordelig aanbieden. Deze partijen kopen de koffie in grote hoeveelheden is en geven daardoor kortingen. Voorbeelden van dit soort websites zijn, koffievoordeel.nlbobplaza.com, en koffiethuiswinkel.nl. 

Wil ik een koffie abonnement?

Wist je dat je tegenwoordig ook abonnementen van koffie kunt nemen? Je hebt hier verschillende vormen van:

  • Je favoriete koffie maandelijks op de deurmat
    Deze abonnementen heb je bij zowel commodity als specialty koffiemerken (branderijen). 
  • Elke maand een ander koffiepakket
    Hierdoor drink je elke maand andere koffie en kun je experimenteren met wat je lekker vindt. Google maar eens op koffie abonnement en bekijk het aanbod. Websites die dit aanbieden voor specialty coffee zijn: koffietje.nl en andere-koffie.nl
Dit is ook interessant voor jou:  Koffieblend of single estate koffie
Handtekening