Leestijd: 3 minuten
567 x gelezen

Review: Sage Barista Express

Sage Barista express

Wil je een espressomachine kopen? Zoek je een halfautomatische espressomachine waarmee je als thuisbarista helemaal los kunt gaan? Dan is de Sage Barista Express iets voor jou. Deze espessomachine’s hebben alles wat je nodig hebt voor heerlijke koffie én bieden je tegelijk genoeg uitdaging om je skills als thuisbarista verder uit te breiden. 

Sage The Barista Express review

De Sage Barista Express heeft een ingebouwde bonenmaler met metalen maalschijven met bonenreservoir (250 gram) en een krachtig stoompijpje voor theewater of het opschuimen van je melk. Ideaal voor een heerlijke cappuccino of andere koffies met melk. Ook krijg je er een tamper bij die je mooi kunt ‘ophangen’ in je espressomachine. Met de 18 maalstanden voor je bonenmaler stel je voor iedere boonsoort de beste maalstand in, waardoor je de beste smaak uit je koffie haalt. Ook de maalhoeveelheid bepaal je zelf. Daarnaast heeft de machine een voorperculatiefunctie waarmee het water eerst door een lage druk de gemalen koffie bevochtigt en daarmee alle aroma’s zo optimaal mogelijk vrij laat komen. Daarna voert de machine de druk tot 15 bar op. Hierdoor haal je de beste smaak uit je koffie.

Dit is ook interessant voor jou:  Review: Koffiemolen Sage Dose Control Pro

// Lees hoe je binnen no time je koffiemolen perfect afstelt 

Voordelen Sage Barista Express

Nadelen Sage Barista Express

Andere pluspunten Sage Barista Express:

  • De halfautomatische espressomachine heeft een elektronische temperatuurstabilisator (PID-methode). Hiermee is de temperatuur van je kop koffie altijd goed.
  • Je kunt, als je dat wilt, zelf de hoeveelheid water aanpassen aan de kopjesgrootte voor 1 of 2 kopjes koffie.
  • Je kunt je kopjes op de espressomachine zetten. Ze worden dan meteen verwarmd.
Handtekening

Wat vond je van dit artikel?

Average rating 4 / 5. Stemmen 1

Er is nog niet gestemd. Wees de eerste!

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram