Leestijd: 3 minuten
177 x gelezen

Review: Koffiemolen van Sage The Dose Control Pro

Review koffiemolen

Al een ruim een jaar heb ik thuis de bonenmaler van Sage staan. Namelijk The Dose Control Pro. Ik vond het eens tijd voor een krachtige review. Dat kan niet anders want met 60 maalgraadinstellingen is dit wat mij betreft een echte topper. 

Sage Dose Control Pro

Zelf ben ik niet zo van de digitale displays op mijn koffie-apparatuur. Natuurlijk, met alle data in de displays maak je het jezelf een stuk makkelijker. Maar voor mij straalt het net iets veel wiskunde uit, wat ten koste gaat van het gevoel dat ik zelf weet wat ik doe en echt op mijn eigen smaak vertrouw. Dat zijn bijvoorbeeld redenen waarom ik voor de The Dose Control pro heb gekozen. Maar er zijn er meer!

Review Sage dose control pro

Sage the dose control pro vs smart grinder pro

Sage heeft nog een andere koffiemolen, namelijk de Smart Grinder Pro. Wat zijn de belangrijkste verschillen?

Handtekening

All you need is a good coffee and some good stuff to read…

Tips, tricks en leuke weetjes over specialty coffee.

Wat vond je van dit artikel?

Average rating 0 / 5. Stemmen 0

Er is nog niet gestemd. Wees de eerste!

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram