Leestijd: 3 minuten
487 x gelezen

Speelgoed koffiezetapparaat

Speelgoed koffiezetapparaat

Jong geleerd is oud gedaan, toch? Zorg met het tofste speelgoed koffiezetapparaat dat je kleintje net zo’n goede barista wordt als jij! Ken jij deze 4 toffe speelgoed koffiezetapparaten al?

Speelgoed koffiezetapparaat hout

Oké, je wilt je kleintje best wat speelgoed geven, maar het moet geen kermisattractie zijn. Nou, dan zit je goed met het speelgoed koffiezetapparaat van hout.

Een heel leuk grote-mensen koffiezetapparaat van hout voor kids, is het Little Dutch houten koffiezetapparaat. Het leuke van dit apparaat is dat het een pistonmachine is, waarbij de kids door het draaien van de piston ‘koffie zetten’. Daarnaast krijg je er ook nog eens 2 koffiekopjes en lepeltjes bij. Van hout;) Dit houten koffiezetapparaat is vanaf 3 jaar. 

Dit is ook interessant voor jou:  Koffiesnoepjes

Speelgoed koffiezetapparaat met water

Je wilt the real thing? Met water en al? Een speelgoed koffiezetapparaat met water voor je kleintje bestaat! Neem bijvoorbeeld het koffiezetapparaat voor filterkoffie voor je kids. Levensecht voor je kleintje, omdat het water doorstroomt net zoals het grote-mensen koffiezetapparaat. Kijk maar zelf, dit ding lijkt toch net echt!

Speelgoed koffiezetapparaat met geluid

Op zoek naar een speelgoed koffiezetapparaat met geluid? Met deze koffiezetapparaat van Bosch maakt je kindje koffie met echte koffiegeluiden. Hoe tof is dat! Zo wordt samen espresso maken een feestje! Je kind krijgt er twee kopjes bij, met schotels en lepeltjes.

bosch speelgoed koffiezetapparaat

Bosch is toch wel kampioen in het maken van speelgoed van grote-mensen dingen. Hierboven staan al 2 toffe Bosch  koffiezetapparaten die je kunt kiezen voor je kleintje. Bosch heeft er nog één: de Bosch speelgoed Tassimo. Dit is dan weer de cup-variant. Met water en soundfunctie. 

Dit is ook interessant voor jou:  Review: Koffiemolen Sage Dose Control Pro

Genoeg inspiratie lijkt me zo voor eindeloos koffiezetten speelplezier. En wie weet, pluk je er later nog eens de vruchten van met een goede bak échte koffie:)

Handtekening